Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo do Windows Vista

Od: tasake* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,mám absolutně strašnej problém*plac*

Dostala sem notebook ASUS,nevím jak víc ho definovat a myslím že to k řešení mého problému není ani moc důležitý.

Na notebooku,má učet jenom jeden uživatel,a to prosím já.Měnila sem si heslo,a jak už ste určitě pochopili,po prvním odhlášení a následném přihlášení sem prostě zjistila,že sem ho zapomněla! *zed*

Samozdřejmně sem nebyla tak chytrá si ho nikam zapsat,ani si vytvořit jakousi "disketu na resetování hesla" Kterou po mně počítač chce,když pod kolonkou na vyplnění hesla kliknu na odkaz "Vytvořit nové heslo.."..*sok*

Ten odkaz se tam ale ukázal až po tom co sem heslo zadala špatně! Vážně už si nevím rady,vyzkoušela sem myslím,absolutně všechny možnosti Hesla,jak bez diakritiky,s diakritikou,bez mezer,s mezerami..

PROSÍM,JESTLI JE NĚJAKÝ ZPŮSOB JAK SE DO TOHO POČÍTAČE DOSTAT,ANIŽ BYCH MUSELA INSTALOVAT NOVOU VISTU PORAĎTE PROSÍM! *andel*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

seuss*
hodnocení

0x

ano lze to, ovsem bez zaruky. Bohuzel Visty uz jsou mnohem bezpecnejsi nez XP, kde to slo mnohem snadneji...

Software na zmenu je zde home.eunet.no/... (musi se vypalit na cd)

zde mate postup: home.eunet.no/... (pokud znate unix, tak to bude v pohode.. ;)

ovsem pochybuju, ze vam to k necemu bude, kdyz ani nevite jak definovat svuj notebook. Priste si na tyhle veci davejte pozor...

A taky abyste si byla vedoma ceho se tu doprosujete... Jedna se o nelegalni prunik do systemu (v nekterych zemi je software takoveho kodu nelegalni).

doplněno 28.12.08 17:43:

NAVOD: home.eunet.no/...

SOFT: home.eunet.no/...

tasake*
hodnocení

0x

To víte, nejsem jedna z nejchytřejších*hi*:(Každopádně MOC DĚKUJI za všechny odpovědi:)*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]