Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém ve hře Black Desert Online. Ať dám nastavení na jakkoliv vysoko, pořád hra jakoby nevykresuje textury v dálce a celá kvalita v dálce je hrozná.. Ale vše, co je blízko, tak vidím normálně. Toto se děje jen v BDO.
Například ve Fortnite, když chci nastavit textury, tak vypadají stejně na low i na high, až na ultra se textury vykreslí normálně.
Taky u pár her nejde zapnout hra ve fullscreenu, v rozlišení, jaké používám (skočí hláška Out of range a musím hru ukončit), jde třeba jen nižší, nebo vyšší, ale to je divně roztahlý a třeba jen přes půlku monitoru.
Hry jsem zkoušel i na kamarádově počítači, abych měl porovnání a vše jede v pořádku, i když má o něco horší počítač.. Dlouho jsem hledal na google, ale skoro nic, co by pomohlo jsem nenašel.. Snad jen, že může být chyba mezi grafickou kartou a monitorem. Tak jsem zkusil jiný monitor a taky nic..
Můj počítač - Win 10 home x64 , Intel Xenon E5420 4x 2,5ghz , Gtx 550ti 1GB (mám nejnovější ovladač, ale můžu zkusit dát starší), 8gb RAM , monitor je nějaký starší Benq s rozlišením 1360x768 a připojuji přes vga, ne hdmi.
Mockrát děkuju předem za každou pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.