Nejste přihlášen/a.
Ahoj
chtěl jsem mít v počítači legální windows a tak jsem přešel na windows 10 insider prewiev. Nějakou dobu jsem ho používal a při následné přeinstalaci windows jsem normálně naistaloval windows 10 přes toho jejich průvodce, pak se přihlásil účtem microsoft a teď vidím v počítači že mám aktivovanou verzi Windows 10 PRO pomocí digitální licence. A v nastavení Windows se můžu znovu přidat do insider programu. I na email mi chodí nabídky ať vyzkouším insider preview. Nějak to nechápu, mám tedy preview verzi či se mi nějak samo aktivovala PRO licence windows 10? Kde to zjistím?
A druhý dotaz je tento, mám nově (rok) dva malé počítače (hp pavilion x2, dell inspiron touch 11z) a v obouch byl nainstalován Windows 10 home. Nyní je chci přeinstalovat. na všech (třech) počítačích jsem přihlášený pomocí stejného Microsoft účtu a všechny systémy hlásí že jsou aktivované pomocí digitální licence propojené s Microsoft účtem. Jak mám přeinstalaci provést? Stačí systém nainstalovat a pak se přihlásit pomocí Microsoft účtu a ten už si zjistí na kterém zařézení je která verze Windows?
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.