Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po aktualizaci W10 mi založil nový účet

Od: bagy* odpovědí: 0

Zdravím,

aktualizovaly se mi W10 na verzi 1709 - 16299.64. Přihlášení proběhlo bez problémů (mám místní účet). Ukázalo se však že vše je ve stavu jako by se vytvořil nový uživatel, veškeré nastavení všech programů ztraceno. V c:Users byla vytvořena nová složka s názvem moje_jméno(tečka)název_počítače která se používá. Vedle toho existuje původní složka s názvem moje_jméno která se používala dříve. Očekávám že pokud zařídím aby se po přihlášení používala tato složka bude vše jako dříve. Je to tak? Jak to ale zařídit? Nabootovat z externího media a přejmenovat složky?

Dík za rady.

doplněno 19.11.17 10:47:

Udělal jsem to tak a problém se vyřešil pouze částačně:

+ plocha se vrátila do původního nastavení

+ funguje IE (předtím ne)

- OUTLOOK potřebuje znova zadat cestu ke svým souborům

- historie otevřených dokumentů se zobrazí, k souborům však není přístup

Lepší řešení by bylo používat složku s původním názvem c:Usersmoje_jméno. Jak na to?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]