Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace pro ovládání MT gesty

Od: utur* odpovědí: 0

Zdravím přátelé mohli by jste mi posím pomoct. Koupil jsem si tento telefon Xaiomi Redmi Note 4 global . Nejsem v tom příliš zběhlý je to teprve muj 2 chytrý telefon a je mi 50 let . Předtím jsem měl Samsumg Galaxy Duos a v něm po otevření Kontaktů nebo Historie volání bylo jednoduše možné začít volat a nebo napsat sms a to tak že jsem posunul políčko s daným kontaktem bud doleva - otevřela se nová sms pro tento kontakt nebo jsem ho posunul doprava a začalo vytáčení hovoru. Samsung měl integrovaný Android 4 kitekat. V tomto novém telefonu je mnohem aktuálnější Android myslím, že 6 s nadstavbou miu 8 nebo tak nějak,tedy novější a měl by to dávno také umět. Tato praktická funkce u X Note 4 nefunguje jde to jen,u hovoru klepnutím to se otevře ten kontakt a tady buď dalším klepnutím na číslo pro volání nebo ikonu pro app zpráv nebo zdlouhavým proklikáváním a držením prstu na delší dobu na kontaktu . Vyzkoušel jsem telefon přepnout do všech od výrobce nainstalovaných témat ale nejde to ani v jednom z nich. Kde najdu nějaké takové téma ke stažení bud zdarma nebo i placené aby se telefon nechoval tak debilně a fungoval normálně logicky jako předtím u Samsungu? A ještě jeden problém mám , pouzdro, které jsem si k telefonu koupil neumožnuje snadno nahmatat zamykací tlačítko displaye, vracet se na home obrazovku pro vypnutí pomocí widgetu je taky pitomost a zdržování, proto bych ho rád vypínal nějakým gestem z jakéhokoliv místa v menu nebo v applikaci, telefon se tak navíc zapne při příští aktivaci na stejném místě odkud jsem zmrazil dipley. U jednoho tabletu, který jsem také chvíli vlastnil a byl to obyčejný no name od Vodafonu myslím,že výrobce byl Grundig, se displey zamykal položením dlaně na displey to bylo velmi praktické. víte někdo o takové app která by uměla takto nebo jiným gestem(zatřesením, poklepáním, tažením více prstů a pod.) uzamknout display? Díky předem za radu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]