Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SSD NVMe - Windows7-x64

Od: blackburn* odpovědí: 0
Zdravím,koupil jsem si SSD disk Intel 600p M.2 256GB SSD NVMe + Adaptér AKASA M.2 SSD do PCIe. Povedlo se mi ho zprovoznit s pomocí aktualizací KB2990941 a KB3087873 a vytvořením oddílu na disku.Dále mám základní desku MSI H87-G41 PC Mate, kde mám v boot menu nastaveno "něco + UEFI" a adaptér mám píchnutý do PCIe4, který je 2.0.Bohužel se mi na SSD nedaří nainstalovat Windows 7 64bit , protože nemám ty správné ovladače, které se používají při instalaci... viz foto níže, převzato z webu pctuning.tyden.czJste mi někdo schopen pomoci a poslat mi odkaz na ty správné? Nebo říct, jak to mám zprovoznit?___________________________________________Ještě jeden dotaz. :)Vlastním PC Alza GameBox GTX660 , ve kterém mám Nvidia GeForce GTX660 2GB, která je zasazena do PCIe2 ve verzi 3.0. Nebylo by lepší prohodit grafiku s SSD, který je na PCIe4 ve verzi 2.0? Využije plně grafika verzi 3.0?Děkuji :)(Pod názvy komponentů jsou hypertextové odkazy.)
SSD NVMe - Windows7-x64

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]