Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pravý klik touchpadu - prodleva

Od: laptopmago odpovědí: 0

Trápí mě problém s funkcí "pravého tlačítka" touchpadu, zkoušeno na 2 různých touchpadech. Jde o to že Někdy akce pra vého tlačítka proběhne ihned a někdy se zpožděním (Asi 500ms):
- Při pouhém dotyku (nic necvakne)) dvěma prsty plochy touchpadu (tak to mám nastaveno, aby se to chovalo jako kliknutí pravým tlačítkem), se kontextová nabídka objeví se spožděním.. Jak na Mac OS X na Macbooku Retina (bez force touch), tak na lenovo s clickpadem. Ta prodleva mi vadí. Jak se jí zbavit, ?
- Ovšem při "prokliknutí"(cvaknutí) touchpadu (samozřejmě za dotyku dvěma prsty, aby se jednalo o klik pravým) prodleva není.
Na lenovu je ještě navíc možnost jedním prstem kliknout (nestačí jen dotknout-to se nic nestane) do pravé horní nebo pravé dolní oblasti ,ale to je jen pro informaci. Opět bez prodlevy Na macbooku tohle není, protože tam jde vybrat jen jedna možnost (klik vpravo dole, NEBO klik/dotyk 2prsty)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]