Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč windows žebráno bluetooth spojení?

Od: jarina odpovědí: 0

Z telefonu jsem si poslal přes BT do PC s Windows 8 soubor. Když pominu že skoro všude je jiné rozhraní cos se týče BT funkcionality , tak mě zarazilo, že zde jsem na PC nemusel vůbec dávat příkaz Přijmout soubor přes bluetooh(nwsouvisí s ne/viditelností), ale rovnou se telefon chystal odeslat soubor, ale PC chtěl zadat kód,tož jsem vložil, pak, jsem ho zadal do telefonu,a soubor se odeslal. Ale pak neustále asi @2min telefon chtěl zadat kód/potvrdit Připojení. Proč se ho PC dožaduje? Chtělmjsěm jen jednorázpvě odeslat soubor a ne mít pak pletky s BT dál.

. .

PS:jak změním politiku práv co se týče příjmu bez/s potvrzením(kódem) na PC? aby byl příjem
a) vždy možný/ jen když chci(Přijmout soubor přes bluetooh)
b) s potvrzením/bez /pro známá (nikoli nutně spárovaní )zařízení, pro všechna, pro žádná

.

PS: na applu (mac os sierra) také bych chtěl poradit, tam to jsou ještě větší haluze, míchá se do toho otevřenémokno nastavení BT pro viditelnost a zaškrtlý checkbox sdílení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]