Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrznutí obrazu v Sampu

Od: rasta odpovědí: 0

Zdravím,tento problém mám už celkem dlouho,při hraní hry GTA San Andreas se mi občas sekne obraz a zvuk jede dál a tato chyba jde vypnout pouze přes správce úloh,nejčastěji mi to dělá v sampu když se někam teleportuju a nebo mě jednoduše někdo zastřelí a já se mám spawnout znovu :D tento problém jsem měl jak na starém počítači tak na novém mám ten samý jen u téhle hry,ostatní jedou v pohodě,prostě jen u téhle se mi sekne obraz a nejde nic dělat a celkem mi už to vadí protože jsem už hru několikrát přeinstaloval a ten problém je pořád stejný,mám pocit jestli se mi ta chyba nepřenesla přes CD...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]