Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nintendo Wii - spuštění CD

Od: yoriczek odpovědí: 0

Mám prosbičku. Dostal jsem pro děti starší konzoli Nintendo Wii (nikoliv Wii U!)

Vše je správně zapojeno, konzole se načte, sespáruje se ovladač, vložím CD se hrou Sports Resort a v hlavním menu se mi objeví ikona hry. Když najedu pohybovým kurzorem na kteroukoliv z položek menu (Wii Shop, hra, apod) nemohu potvrdit volbu, i když tlačítko A standardně funguje. Zkrátka CD nejde potvrdit a přikliknutí na kteroukoliv jinou položku se kurzor chová, jako by chtěl ikonu přesunout nikolivpotvrdit. Zkusil jsem už všechno, projel desítky videí na internetu, ale nepřišel jsem na nic :( Pokud je nekdo, kdo dokáže poradit, budu rád.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]