Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fonetická klávesnice

Od: ildika® odpovědí: 0

Zdravím,

dosti často (každodenně) používám ruskou/ ukrajinskou fonetickou klávesnici. Ovšem mívám s ní ten problém, že když např. vypnu počítač, aniž bych přepnula na českou, můžu se druhý den občas doslova zbláznit, a česká klávesnice mi stejně nejde nastavit (všemožnými zůsoby). Stává se mi to ale nečekaně i během dne. Často mám v takových případech dokonce na spodní liště značku CS, a stejně to píše v cyrilici. Někdy se to tedy stává i opačně - že mi ani za nic nejde nastavit ta ruská (či ukrajinská), ale to není tak časté. Nedá se říci, že by to bylo pravidelně a vlastně se mi nepodařilo vysledovat žádnou zákonitost, která by toto způsobovala vždy a na 100%. Mám Win 7.

Setkal se někdo s takovým problémem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]