Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, potřebovala bych poradit na notebooku mi zamrzají ikony na hlavním panelu. Jak napravo, třeba ikony centrum akcí, reproduktor, když si chci předat zvuk, tak to nejde. Ani skype nejde otevřít. Nalevo nejde otevřít ani start. Musím na něho kliknout pravou myší a dát restartovat. Počítač se restartuje a pak to zase chvíli chodí. Dříve se to dělo třeba jednou za týden, ale teď už skoro každý den. To samé se mi dělo i na druhém notebooku. Žádala jsem o rady na Microsoft Community a tam jsem dostala různé rady. Když jsem podle nich postupovala, tak se mi počítač seknul tak, že nešel vůbec. Vůbec na nic nereagoval. Musela jsem ho přeinstalovat. Mám tam W10.
Do přeinstalace se mi nechce, tak jestli jste někdo něměl podobný problém, jak jste ho odstranil. Děkuji za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.