Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spotify dela problemy

Od: wixk odpovědí: 0

Ahoj, mam problemy se spotify. Platim si premium ucet. Pred mesicem se mi stalo ze mi na telefonu zmizela hudba pro offline poslech a Spotify nektera alba zacala stahovat sama a to pri kazdem startu, pomohla preinstalace. Vcera se mi stalo na tabletu ze se mi nenacitala knihovna a měl jsem tam pouze tlacitkp "Browse" abych si nejaka alba ulozil. Tak jsem restartoval tablet, alba uz se nacetla ale chybela v nich vetsina pisnicek. Opet pomohla preinstalace. Uz me to nebavi a uvazuji o prechodu k googlu kterej bohuzel ale nema tak dobrou appku a appku pro pc. Nevite co s tim? Jedna se o Galaxy S4 a Note 10.1 2014 oboji bezi na ofiko lollipopu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]