Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Scrollování v EDGE

Od: frankie® odpovědí: 0

Dobrý den, na Windows 10 používám prohlížeče jako Opera, Mozilla... Všude mám možnost ( nevím, jak to přesně nazvat) tzv. setrvačného scrollování. Mám otevřené např. pdf nebo facebook a jakmile pootočím kolečkem nebo projedu prsty přes touchpad, tak scrollování postupně dobíhá setrvačností. Kdežto u prohlížeče EDGE se scrollování hned zastaví a já musím pro najetí na konec stránky například, pořád "točit" kolečkem myši. I v průzkumníku windows ta "setrvačnost" funguje, pouze v EDGE nikoliv. V nastavení widnows jsem nic prozatím nenašel. Používám notebook Asus X550V, takže ani v jejich aplikaci "smart gesture touchpad" jsem nic nenašel.

Děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]