Nejste přihlášen/a.
zdravím, na notebooku lenovo helix mi přestal najednou jít větrák v tabletu, nemoho hu ani ovlád pomocí TPFancontrol, zrovna jsem hrál hru a mám pocit, že ani nedošlo k throttlingu, prostě jakod kdyby se firmware zbláznil a myslel, si že je všek OK. nechápu ani proč větrák nešel, když jsem ho nastavil manuálně na 7. Větrák v klávesnici jde normálně (ale nejde ovládat pomocí toho programu.
Teplota CPU vystoupala až k 75°C (ve symslu, že to byla nejvyšší teplota naměřené hwinfo) ,PCH(Intel PCH) 72°C. Motherboard a Temp0 (ACPI senzory) 74°C
Bojím se takovýhl situací, kde hledat přičinu, proč nejde? Nepomohlo ani od(při)dokování, odpojení, suspend, od/připojení AC zdroje, změna profilu napájení.Nezkoušel jsem ještě restart
Stává se to tak 1x za měsíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.