Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smazat účet/síť ve Windows 10

Od: itonda® odpovědí: 0

Zdravím,

nahrál jsem nové W10 a kromě klasického správce s účtem vázaným na Outlook, tam mám účet, který se načítá primárně při startu a ukáže se špatné už. jméno nebo heslo. Když dám OK, je tam okýnko na možnost napsání uživatelského jména a pod tím heslo. Naštěstí už si mohu přepnout účet na Správce a přihlásit se na účet, který jsem doposud používal. Nevíte, jak smazat ten účet, který se tam z ničeho nic objevil? Mezi účty žádný není, bude to zřejmě nějaká vytvořená síť, která je v průzkumníku. Jak je pod sebou Tento počítač, Dokumenty, Rychlý přístup, OneDrive a právě Síť. Jde to nějak odstranit? Nikde se mi nenabízí tato možnost?

Díky za pomoc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]