Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FB- zmizení vrchní lišty

Od: johoney odpovědí: 0

Dobrý den,

Prosím poraďte. Zmizela mi horní lišta na fb z profilu a další anomálie je že se mi nenačítá obsah na zdi kontinuálně ale při prvním otevření se načte jeden příspěvek a pod tím klikací okno – načíst další. Je to náhodné, teď mi například načte více příspěvků a pod tím lišta..Ale dříve jsem rolovala sakara dlouho na zdi než mi něco podobného fb udělal (Asi dle stáří příspěvků) Jedná se o příspěvkovou zeď ne moji vlastní profilovou. Mám podezření, že to má něco společného s tím jak jsem se snažila vložit na zeď gif z google+ a nešlo to. Přihlašovala jsem se přes InetExp. Na to mi to lištu nezobrazuje stejně a telefon mi neaktualizuje nové události, reakce a zprávy (píše dochází k chybě při ztrátě dat) tak že se nemohu podívat kdo mě kam pozval na událost. Kdo kde co okomentoval. Nemohu se vrátit na profil a zpět na příspěvkovou zeď jedním kliknutím..Drásá mi to nervy..Neví někdo Co s tím prosím? Už jsem i odinstalovala Googlechrome a znovu nainstalovala. Zkusila se přihlásit na jiný fb profil a tam je to v pořádku. Lišta naběhne. MOhu poslat sreeny.

Děkuji za rady již předem.

Johana

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]