Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zprávy na Messengeru x Facebook webu

Od: lk odpovědí: 0

Mám dotaz, messenger mi ukazuje, že zpráva, kterou jsem někomu poslal, byla zobrazena v Ne 19:00 . Ale na počítači na facebooku ve zprávách mi to zobrazení neukazuje, je tam normálně taková ta šipka, jakože odesláno, ale ještě nezobrazeno.

Vyzkoušel jsem tedy jen tak jiný facebookový účet a jen tak si poslat z něho zprávu,(myslel jsem že třeba facebook udělal nějaké změny a na počítači se to zobrazení již neukazuje narozdíl od messengeru), ale tam jsem to přečetl, mi to normálně že to bylo zobrazeno ukazuje(na počítači) .

Tak kde je chyba, byla zpráva zobrazena nebo ne? Když messenger ukazuje něco jiného než facebook na pc... Nebo je u facebooku možné že na jiném účtu to ukazuje Zobrazeno a na dalším zase ne? (když na tom pokusu mi to ukázalo normálně). Nechápu to. Psal jsem předtím celkem dlouhou zprávu a nechci se teď trapně ptát té osoby, jestli jí to došlo a proč neodepisuje, když to třeba ještě vůbec přečtené není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]