Nejste přihlášen/a.
Ahoj jak mám zobrazit v mozile tohle písmo?
Je to něco čínsky a chci aby tam byly ty čínský znaky jejich písmo i když jsem dal v mozille všechny asijské jazyky tak to nezobrazilo
A na jakýchkoliv čínských a japonských stránkách je to všude
Díky
Asi přesně nechápu na co se vlastně ptáte.
Je to psáno Japonsky, písmo je SimSun.
Můžete tedy použít překladač, český text si přeložit do Japonštiny, poté okopírovat a vložit tam, kam potřebujete.
No právě to co by mělo být napsáno japonsky nebo čínsky tak jsou tam ty kostičky takže to nejde ani přeložit
potřebuji to nějak nastavit aby tam bylo normálně to jejich písmo místo těch kostiček s číslama
Teď mi došlo že vám se na pc pravděpodobně zobrazuje normální japonské písmo ale mě jen jako čtverečky v řadě a v každém čtverečku jsou čtyři čísla
Dobrý den, můj Firefox to také zobrazuje takto. Pokud je na té stránce možnost, tak si ji přepnu do anglického jazyka (nebo stránku opustím). Zdravím!
doplněno 13.07.15 19:47:Já jsem to ani v jiném prohlížeči nezkoušel. Je ta japonská stránka pro Vás tak důležitá?
Není tam volba jazyka?
doplněno 14.07.15 18:39:Zadejte si na Google pojem "japonstina v pc" - možná potřebujete dostat do OS japonské písmo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.