Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potíže s cestovním profilem

Od: luky2 odpovědí: 0

Dobrý den, poradil byste mi prosím vás někdo s těmito hláškami ve virtuální Windows 7 (ve VirtualBoxu).

Toto jsou chyby ve virtuálním Windows 7 ve Virtualboxu. Vytvořil jsem nového uživatele ve Windows Server 2008 (virtuální ve Virtualboxu), přiřadil mu cestu ke složce na profily, heslo. Přihlásil jsem se na virtulální Win 7 na toho uživatele přes vytvořenou doménu. Po přihlášení se klasicky to psalo vytváření plochy (pracovního prostředí nebo něco podobného). Pak upozornění na liště (viz přiložené obrázky). Ještě jsem si zkontroval ve Win 7 v Centrum síťových připojení a sdílení, že jsem připojen k místní síti (k doméně) a měl jsem pravdu, jsem připojen.

Poradil byste mi prosím vás někdo jak tento problém vyřešit.

Potíže s cestovním profilem
Potíže s cestovním profilem #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]