Nejste přihlášen/a.
dobrý den. otec dostal z práce email, že jeho pošta (servere) byla přesměrována na office365. Dostal login a heslo na ty stránky. Do te doby to bylo na jiným servru a to bylo přesměrováno do jeho outlooku na jeho PC. Email má ale pořád stejný. Když jsem se přihlásil na ten office365 do toho jeho učtu, tak jsem tam našel nějaké informace ohledně nastavení pro poštu POP3, IMAP apod... vím že v nastavení outlooku je třeba tyto udaje zadat. (nepoužívam ooutlooka tak nevím detaily). Najel sem v nastavení outlooka na jeho adresu, dal změnit adresu POP3 (přich.pošta) a SMTP (odch.pošta) - ty adresy jsem stahl z toho jeho učtu na office365, ale ono to nějak nesparovalo. Co dělám špatně? co bych měl vše nastavit? nebo stačí jen příchozí adresu?
děkuji za rady
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.