Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fifa world a origin jak na to?

Od: sad odpovědí: 0

Zdravím jelikož jsem neměl už počítač na letošní novou fifu15, tak jsem vyzkoušel fifu world. Ta je volně dostupná na originu atak jsem j vesee hrál půl roku do dnešního dne.Když jsem jako vždycky spustil hru tak se otevřel origin(taky nic neobvyklého) a aktualizoval se. Poté hra ale nenajela a od té doby i po X restaretch fifa nelze spustit. Na originu se chová jako zapnutá nicmeně není. Napadlo mne i obnovit počítač do předchozího stavu o den zpět ale kdykoliv spustím fifu jako první se zapne ta aktualizace a po ní to prostě nejde. Zaručit se,že je to tou aktualizací nemůžu. Ale půl roku to jelo bez problému. Kdyby někdo věděl co dělat dejte radu budu moc rád :) děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]