Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace Piwik na Wordpress

Od: jasanek* odpovědí: 0

Dobrý den. Dokázal by mi někdo poradit s instalací pluginu Piwik na Wordpress? Hosting Endora. Stáhl jsem si plugin a aktivoval. Potom jsem v nastavení zadal token, který je uveden na té samé straně nahoře a url podle příkladu nahoře, s doplněním mé domény. Dal jsem uložit a hodilo mi to tuto chybu: An error occured: Please check URL and auth token. You need at least view access to one site.

Tak jsem vytvořil složku podle url, ale stále nic. S piwikem mám zkušenost z jiného webu, kde jsem ho přímo instaloval a propojoval s databází přes webové rozhraní. Je potřeba to udělat tady také tak?

Děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]