Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi stále vypadává simulátor fsx?

Od: borek* odpovědí: 0
Zdravím všechny nadšence létání na simu FSX a jiných!Mám problém.Pořídil jsem si nový herní,středně silný PC,na kterém chci létat na let.simech.Již na těchto simech létám delší dobu,létám na FS 2004,na War Thunder a na Microsoft Flight (Havaj).Tyto simy mi po stažení na tento nový PC pracují bez problému,ale FSX mi stále "háže" jednu a tutéž chybu. Nastavení úrovně mám na polovičních a ještě někde na podpolovičních hodnotách,abych vyloučil případné vypadávání obrazu pro "přetažení"PC.Parametry mého PC - Procesor AMD APU A6 6400K přetaktovaný na 4,3 GHz dual core,Grafická karta AMD HD 8470D 192 jader 800 MHz přetaktovaná - v APU,Paměť RAM - Kingstone HyperX Fury 4GB 1866 MHz blue edition,HDD - 500GB Seagate. 64 bit.Závada - načtu obraz letiště s letadlem a po vyvolání horní nabídkové lišty a po kliknutí na některé menu na liště mi okamžitě vypadne obraz - simulátor "spadne",je pryč.A musím jej znovu načíst.a toto "spadnutí" simu se děje pokaždé když se snažím na horní liště něco vyvolat.Občas se mi také objeví cedulka - "Simulátor přestal pracovat" a je na ní vypsána nějaká chyba v jakýchsi zkratkách na několika řádcích,v čemž se ale jako laik vůbec nevyznám.Nepomohla by třeba nová instalace FSX?Už jsem z toho dosti mrzutý.Pokud by mi někdo mohl poradit v čem toto vypadávání simulátoru vězí ,napište mi prosím.Děkuji.Bořek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]