Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nemůžu bohužel poskytnout obrázky, protože nejsem na svém PC, ale mám soubor v OpenCalc, kde mám seznam jmen, další sloupce - v jaké pracují společnosti, patro atd. Normálně je na 1. řádku "rozpis" (prostě: "jméno" "název společnosti" atd.). Toto jde filtrovat (podle sloupce "jména" podle "společnosti" atd.). Problém je, že když si to vyfiltruji (mapř. "společnost" vyberu k zobrazení jen ty lidi, kteří pracují např. v "banka"), tak ten 1. řádek (s nadpisy) zmizí - tj. vyfiltrovat zpátky (aby se zobrazila všechna jména) jde jen tak, že dám "úpravy-zpět"). Teď mám problém, že někdo vyfiltroval jedno patro a dokument uložil a uzavřel. Ta jména tam pořád jsou, ale nejsou vidět (protože to zůstalo na vyfiltrovaném "4.patro" - a zobrazuje tak jen osoby ze 4. patra). Jak udělat, aby se tam ten první řádek zobrazil? (místo toho na 1. řádku je hned první jméno ze seznamu).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.