Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OpenOffice - filtrování

Od: klima® odpovědí: 0

Dobrý den. Nemůžu bohužel poskytnout obrázky, protože nejsem na svém PC, ale mám soubor v OpenCalc, kde mám seznam jmen, další sloupce - v jaké pracují společnosti, patro atd. Normálně je na 1. řádku "rozpis" (prostě: "jméno" "název společnosti" atd.). Toto jde filtrovat (podle sloupce "jména" podle "společnosti" atd.). Problém je, že když si to vyfiltruji (mapř. "společnost" vyberu k zobrazení jen ty lidi, kteří pracují např. v "banka"), tak ten 1. řádek (s nadpisy) zmizí - tj. vyfiltrovat zpátky (aby se zobrazila všechna jména) jde jen tak, že dám "úpravy-zpět"). Teď mám problém, že někdo vyfiltroval jedno patro a dokument uložil a uzavřel. Ta jména tam pořád jsou, ale nejsou vidět (protože to zůstalo na vyfiltrovaném "4.patro" - a zobrazuje tak jen osoby ze 4. patra). Jak udělat, aby se tam ten první řádek zobrazil? (místo toho na 1. řádku je hned první jméno ze seznamu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]