Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám takový problém v programu Gamee Face což je pogram sloužící na tvorbu vlastního obličeje do her(v mém případě do her FIFA). Ve videu na You tube sem viděl, že je třeba tam nahrát dvě fotky vašeho obličeje (jedna ze předu, druhá z boku). Na fotky jsou samozřejmě speciální požadavky jako např. min. povolené rozměry-max. povolené rozměry; max. velikost; na fotce nesmíte mít brýle, musí být dobře nasvícen-nesmí být třeba z boku zastíněn atd.
Toto všechno sem splnil a nahrál obě fota, přesně tak, jak sem to viděl ve videu. Jsem registrován na všech webových stránkách co k tomu vyžadují, stáhl jsem i potřebné programy, prostě jsem to krok po kroku dělal podle toho videa, jenže při posledním (sedmém) kroku, kdy se ta celá operace má dokončit (kliknout na tlačitko Generate my game face), tak mi na to nejde kliknout a tím pádem to dokončit, a to znovu podotýkám, že sem to dělal přesně podle toho videa a všechno jsem splnil. Takže jestli tomu někdo rozumíte a přibližně tušíte, čím by to mohlo být, tak mi prosím poradtě.
Předem děkuji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.