Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MAFIA - problém na win 8.1 s rozlišením

Od: droidd odpovědí: 0

čau lidi

jsem si tak po letech nainstaloval mafii. Poprvý ale na windows 8.1 a stalo se mi, že vcelku ignoruje nastaveni, který se tam vyplní jako první. Na notebooku mám klasický FHD displej. Když otevřu ten soubor na nastavování tak si můžu vybrat od 800 x 600 až po 1920x1080. Uložím to, ale hra se nastartuje strašně široká (cca 1700px) a strašně nízká (cca 400px) a vždycky v okně (nikdy fullscreen).

Viděl bych to jako problém windows, protože i ostatní programy vcelku ignorují velikost rozlišení a sami si nastavují kdejaké patvary (např. chrome, outlook, corel ...). Nevíte jak toto nastavení unifikovat pro všechny programy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]