Nejste přihlášen/a.
Čau mám IE 7 a nejde mi v češtině co s tím? Ikdyž dám češtinu v menu tak běhá v anglině! Díky
A jaký máš správný operační systém? Čeština totiž existuje pouze pro Windows XP Service Pack 2, Windows XP Professional x64 Edition, Windows 2003 Server Service Pack 1 a Windows 2003 Server x64 Edition.
Ovládací panely - Systém - Obecné
Předpokládám, že máš WIndows XP (bez SP 2) a proto ti ta čeština nefunguje.
Pro tuhle verzi Windows čeština do IE 7 bohužel neexistuje.. Popravdě řečeno IE už dneska používá velmi málo lidí. Nainstaluj si spíš prohlížeč Firefox nebo Operu.
slunecnice.cz/... - projdi si celou stránku ať zjistíš možnosti.
Nebo tady maxthon.com/... - čeština je na té stránce kousek níž, stránky jsou v AJ.
Psal jsem ti to ve dvou svých odpovědích, kdyby ses obtěžoval kliknout na ty odkazy (a odpovědi si přečíst), už to dávno všechno máš vyřešené. Dál bych to raději nekomentoval...
Promiň už to mám! Dal sem si tam tu mozillu a chci se zeptat jestli má taky po straně oblíbené položky jako IE7? A jestli mi poradíš jak to tam dát,jestli to má!? Dík T
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.