Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

YouTube - načítání videa

Od: mikihans® odpovědí: 4 změna:

Ahoj, už mě to neuvětitelně vytáčí. Poslední dobou, hlavně večer, mi nechou nabíhat videa na youtube. Naběhlou asi 3 vteřiny, zásek, 10 vteřin nic, hrají další dvě, zásek... když posunu video jinam, je to to samé. Dělá to jak u 720p, 480, 360, občas si youtube usmyslí sám přepnout na 144p a funguje, ale potřebuju na tom videu taky někdy něco vidět.

Dělá mi to nezávisle na prohlížečích i počítačích. Všechno jsem pročistil cclanerem, restartoval jsem modem, vše ostatní funguje jak má. Linka down mám 7 Mbit/s (aktuálně naměřených). Z youtube mi to "tahá" kolem 25kB/s...

Má někdo stejný problém jako já? Nevíte, kde by problém mohl být, jestli ho hledat u sebe (jak říkám, blbne jen youtube a na všech počítačách) nebo je to přímo problém na jejich straně? Potřebuju zkouknout nějaké videorecenze a návody, ale s tímto se to vážně nedá :(

doplněno 09.10.13 21:41:

teď mi to zase chvíli načítá normálně, tak já už fakt nevím..

doplněno 09.10.13 21:44:

a už zase ne :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak jsem si to vyzkoušel a je to zcela v pohodě. Dokonce se video spouští i se zvukem a nemusí se zapínat dodatečně. Zkuste se zeptat u svého poskytovatele internetu, jestli "neškrtí" YouTube - dříve to prý dělalo O2, ale dnes už nevím. A že to dělá hlavně večer by mohlo souviset s agregací a její vytížeností. Zdravím!

doplněno 09.10.13 22:00:

No, prý to O2 dělalo u těch zákazníků, kteří moc "sosali" a tím byla ta agregace nevyvážená. Ale, nevím, zda to přiznají. Já mám také O2 a jde to stále dobře.

doplněno 09.10.13 22:14:

Možná jste v poslední době "sosal" až moc, tak Vás trochu brzdí. Je to jen spekulace, ale zavolat tam zkuste.

hodnocení

O2 shodou okolností mám, ale dělá to jen někdy a zrovna v tu nejméně vhodnou chvíli. Zkusím jim napsat, jestli v tom náhodou nemají prsty.

doplněno 09.10.13 22:10:

to sosání je u mě různé, občas nesosám skoro nic, občas si usmyslím stáhnout si kompletní seriál třeba o pěti sériích a to se data hned nasčítají

ladinpraha*
hodnocení

0x

Vypadá to, že s přehráváním na YT má problém kde kdo. Těmhle věcem nerozumím, ale někteří ajťáci vidí problém tady.

hm*
hodnocení

0x

Videa z YT stahuju (když už teda o nějaké opravdu stojím) a prohlížím si je až z disku. Takže pomalá rychlost by znamenala jen delší stahování. Zkuste to taky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma agregace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]