Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The sims 3 - nefungují stažené objekty

Od: miky1515* odpovědí: 2 změna:

Ahoj všem,

hrajete někdo the sims 3? Mám jeden problém při stahování. Všechny downloady (vlasy, oblečení, doplňky, tapety, podlahy) mi v pohodě fungují, ale jakmile stáhnu nějaký objekt, tak se ve hře neukáže. Stahuju soubory sims3pack a po poklikání mi to v hernim menu ukáže, že je obsah v poho nainstalován (i u těch objektů), poradíte mi prosím někdo? Máte stejný problém? Jinak ještě doplním, že mám koupenou hru, takže by to nemělo být špatným stažením sims..

Díky za odpovědi, Míša.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

henkys99*
hodnocení

0x

Tohle se mi už taky několikrát stalo, ale většinou jen u stažených pozemků, taky netuším čím to může být,.. :/

janieflew
hodnocení

0x

Mám úplně stejný problém, ale bohužel. Už se dlouho snažím zjistit příčinu a způsob, jak to vyřešit, ale pořád nic. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]