Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na jistém fóru jsem si nedávno změnil obrázek avataru (dřívější odkazoval na obrázek, který jsem si našel na internetu), vytvořil jsem si vlastní, použil imagevenue.com a následně obrázek pomocí odkazu vložil do svého profilu. Problém je, že obrázek zanedlouho zmizí a já jej musím vkládat znovu. Nejspíš používám nesprávný odkaz, vždy si otevřu daný obrázek, mrknu se na "Vlastnosti" a zkopíruju daný odkaz. Vím, že po uploadu se nabízí různé odkazy k použití, ale žádný z nich mi po zkopírování a vložení nefunguje, stále to píše "URL adresa vzdáleného obrázku postavičky není dostupná". Mám tedy použít jen určitou část některého z nabízených odkazů? Nebo použít úplně jiný web pro upload? (stejné problémy mi myslím dělal i imgupload.cz, více jsem toho nezkoušel, jelikož jsem předpokládal, že problém není v daném webu). Pokud nějaký spolehlivý znáte, můžete doporučit Díky moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.