Nejste přihlášen/a.
Zdravim... Můj 3 měsíce starej Pavilion dv6-3070 si dělá praktocky co chce. Největší problém je s nabíjením...notebook je v síti a baterie se nabíjí, ale ikona na liště ukazuje jakoby jel noťas jen na baterii. To znepříjemňuje například hraní her...jede jen na základní grafiku a to i když v nastavení schéma nastavim plný výkon i pro baterii. zkoušel jsem jiné zásuvky a nic. Při vyndání baterie noťas jede dál a signalizuje že je zapojen pouze kabelem bez baterie. Při zastrčení zdrojového kabelu svítí oranžová dioda...
Další problém je v tom, že se docela často sám zapíná, a to i když je zavřený (v hibernaci i spánku ne když je vypnutý) Myslel jsem že je to aktualizacema a vypnul automaticke aktualizace, ale dela to dale...
Dekuji za jakoukoliv radu )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.