Používáme nerezový, pasuje nám do kuchyně. Během zimy je vynikající, během jara a podzimu jeho víko podkládáme podélně rozkrojenou polovinou korkové zátky, protože se nám stávalo, že po třech dnech došlo k plesnivění. Stačí to ale řešit rychlejší konzumací... Během léta to nemáme vysledováno, asi se jí chléb rychleji... Plast bych nevolil, není to ani hezké, dřevo je sice hezké, ale je vnímavé z hlediska vlhkosti, pokud je proti ní ošetřeno, je to na úkor kvality uchovávané suroviny...
Upozornění: reagujete na odpověď/komentář. Váš komentář primárně neslouží k odpovědi na otázku. Komentáře jsou vhodné k upozornění na chybu v odpovědi popř doplňující informace. Odpověď na otázku prosím napište jako přímou reakci na otázku (odkaz nahoře u otázky - ODPOVĚDĚT). Děkujeme.
Tato otázka je 19 let bez odpovědi. Nechceme zbytečně otevírat staré otázky, ale zároveň chceme dát příležitost opravit případné nesrovnalosti nebo moci přidat nové poznatky. Váš příspěvek bude posouzen administrátorem (což bude nějakou dobu trvat) a bude vložen pouze v případě, že bude pro danou otázku přínosem pro širší veřejnost. Děkujeme za pochopení.