Nejste přihlášen/a.
Milé kuchařinky, prosím o pomoc při určení množství ingrediencí v tomto na pohled úžasném receptu:
Z velmi podobného těsta jsem dělávala šátečky s marmeládou. Dávala jsem kostku tvarohu, kostku Hery, 25 dkg hladké mouky, žloutek a prdopeč. V cukru jsem obalovala. Jen mi pilo krev, že marmeláda často vytekla a zaprasila plech. To ještě papír nebyl. Šátečky byly velice křehké, voňavé a moc dobré.
Tady je podobný recept. Jinak, jak se tak dívám, tak se ty rohlíčky v Rusku většinou dělají bez vajec.
20 dkg tvarohu
20 dkg másla
20 dkg kysané smetany
2.5 - 3 sklenice mouky
10 dkg cukru
1 vejce
+ vejce na potření
doplněno 26.07.14 11:50: Jinak v tom videu neříkají množství ingrediencí údajně proto, že je to recept z časopisu, který dosud nevyšel.zapomněla jsem na prášek do pečiva - 1 čajová lžička
Kuchyně není o experimentech. O experimentech může
být napsána kniha, mohu sepsat výzkumnou zprávu, ale vazba "kuchyně je o experimentech" prostě nemá žádný smysl.
Já to nemyslím osobně, on takovou pitomost dneska říká kdekdo, ale občas to prostě nevydržím. Takže se omlouvám, a moc prosím, klidně dál při vaření v kuchyni experimentujte, ale neprzněte jazyk český.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.