Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přibrat na váze - jsou vidět žebra

Od: sobitalukas odpovědí: 15 změna:

Ahojte chtel bych poradit jak bych mel pribrat na sve vaze jim dostatecne mnoho na to abych pribiral a porad se to drzi na stejnem cisle poradi mi tady nedo prosim? :) nechci aby mi sli videt napr. zebra a nechci bejt takovej hubenej :/// za kazdou radu predem dekuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nemej starost, ja v tvem veku jsem na tom byl stejne a ted nevi, jak to shodit, mam asi tak 93 KG :). Verim, ze hodne jis, ale take zalezi na tom co jis. Me v tvem veku pomohlo jen cviceni a sacharidove kokteily (trenink i jidelnicek sestaveny trenerem)

andrea1*
hodnocení

0x

Jestliže dostatečně jíte a přesto nepřibíráte na váze tak s tím nic nenaděláte. Obraťte se na vašeho lékaře. Ten vám nejlíp vysvětlí o co jde.

ron*
hodnocení

0x

Zdravím.

Navštivte lékaře, nechte se vyšetřit. Můžete mít zdravotní problém, např. se štítnou žlázou. Pokud jste po zdravotní stránce v pořádku, zkuste mimo pravidelného stravování třeba i posilovat. Naberete svalovou hmotu, Váš hrudník i jiné partie získají na objemu. Dále musíte vzít v potaz i genetickou stránku, metabolismus Někdo prostě nepřibere, i kdyby pořád jedl.

hodnocení

0x

Ahoj,mozna by bylo dobre zminit,co treba za den snis,aby si clovek udelal predstavu.Pak take kolik je ti let,nemene dulezita otazka.Take aktivity za cely den.A co stres?

sobitalukas
hodnocení

Je mi 18 vazim 61 kg a jim docela hodne vcera jsem mel treba 5 knedliku se zelim a masem a pak hamburger a vecer to dovrsilo tim ze jsem snedl 10 rohliku s pastikou

artik*

A to jídlo na přibrání je kde? Musíš jíst aspoň 5x za den , maso , rýží , špagety , ryby , prostě jíst kvalitní sacharidy a bílkoviny a dodržovat pitný režim . K tomu posilovnu aspoň 3x týdně .

V první řadě si nechte vyšetřit u lékaře štítnou žlázu. Ale jinak se mi zdá Váš dotaz spíše jako recese. Nechci zpochybňovat to, co píšete, ale sníst večer 10 rohlíků s paštikou, se mi opravdu zdá, jako výmysl.*bzum*

sobitalukas
hodnocení

Vymysl to opravdu neni vcera rano jsem sel do obchodu a dneska jsem musel jit znovu protoze jsem nemel ty rohliky opravdu jsem jich snedl 10 mozna se vam to zda jako vymysl ale neni je to cistej fakt

andrea1*

Vzpomínám si, že moje kolegyně, která má dva syny - když byli v tvém věku - byla úplně vyřízená z toho jak hodně jedí. Nestačila nakupovat jídlo, péct atd. Dokonce se jednou rozplakala, že už nemůže. Upekla štrůdl a každý z nich snědl k snídani jednu "tyčku" a bylo po strůdlu. Kluci byli jak ona říkala "samá noha, samá ruka" a byli spíš hubení. Takže si myslím, že to k tomuto věku u kluká patř. S přibývajícím věkem se to upraví. Já jsem měla ten samý problém co ty. Ale měla jsem tu výhodu, že po narození dcery se mi metabolismus srovnal a pak jsem měla opačný problém a starost, abych nebyla tlustá.

borax*

Jééjda, vy mě děsíte! Mám dva kluky, zatím 11 a 8, ale už teď s mi zdá, že ten starší je nějak nenažraný...no, bude to asi ještě zajímavé..

Lukasi,nevim jak jste zvykli doma se stravovat,ale potrebujes jist v pravidelnych intervalech,po 2-3 hodinach,5xdenne a v tvem pripade az 6x.Male porce,ale jist.Z tveho psani mam pocit ze pocitas jen mnozstvi a vse zbagrujes najednou a pak dlouho nic?Mel by jsi vydatne snidat,nebo lehce a dat si 2 hodky poradnou presnidavku.Co treba snidas?vis musis si take vsimat zivin v jidle,nejen ze te zaplacnou.Popros mamku,at ti dela pomazanky,nebo se je nauc.Pastiky ti moc nedaji.Jedine,zdrave v tvem jidelnicku mas napsane zeli,knedliky nejsou na skodu a maso potrebujes,nebo-li bilkoviny.Ony bilkoviny,muze mit v syrech,tvarohu,z cehoz jde take pomazanka a davt si je vicekrat za den.Nezapominej denne i na ovoce.doporucuji banany v tvem pripade.Slad medem,misto cukru.Neni mozne,aby si nepribral,kdyz budes dodrzovat pravidelnost a premyslet,co jim.Pak by si musel navstivit lekare a hledat zdravotni problem.U kazdeho cloveka je take jiny metabolismus,spalovani a ty se zrejme navic typ,ze vsechno brzy spalis a jeste k tomu zavcas nedodas telu energii.Jak to mas s pocitem hladu,dostavi se a pak jdes teprve jist?To je prave spatne,zrovna tak u piti,kdyz clovek pije,az kdyz ma velkou zizen.To same s vitaminy,clovek se na ne zacne soustredit,az kdyz zjisti,ze ma nabeh na chripku,nebo jine onemocneni a nebo proste nahlou ,desnou chut na ovoce,zeleninu.Pozde.,to uz telo strada,proto pravidelnost a pestrost jidelnicku.

hodnocení

0x

Počkej dva, tři roky a už tě to trápit nebude. V tvém věku je to poměrně normální.

figurek*
hodnocení

0x

Taky jsem byl hubenej, měl jsem dost pod váhu, taky jsem měl komplexy že ze mě lezou žebra, i když jím cokoliv a kdykoliv.

Radím zachovad klid a rozvahu, protože kila přibývají jako plíživá kontrarevoluce. Nejdříve jedno, pak dvě, pak tři do roka a pak se na sebe jednoho dne podíváš budeš si říkat kéž bych byl hubenej, kéž bych měl dost pod váhu, kéž by ze mě lezly žebra, kéž bych mohl jíst cokoliv a kdykoliv.

Jj, kamaráde, to jsou časy, které jednou skončí a už nikdy se nevrátí. Tak si je užívej. *smich*

Ano,zachovat i klid a nestresovat se tim,to je take jeden z duvodu ze telo strada.

stirecek*
Nevím ze se nad tím vzrusujes ,já mel 58 v pětadvaceti, makal jsem jako slevac na slevarne .po třicítce budeš mít opačný problem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]