Nejste přihlášen/a.
Však spolu nechodíte, proč bys mu měla něco odpouštět? Jaké úlety? Ty jsi úlet. Jsi kamarádka s výlohami. Holka, se kterou se občas vyspí. Nejsi jeho přítelkyně. Tím, že spí s jinými, tě nepodvádí ani se nechová jako zm*d. Ty se naopak chováš jako kačena. Očividně s tebou nechce mít vztah, tak ho rači už dál neotravuj...
Dobrý den. Ptáte se, co máte dělat...
Kamarádství s výhodami přestalo vyhovovat Vám, Vy chcete víc..Řekněte mu to, nebo dál buďte jen kamarádka s výhodami. Je to Váš život. Odpověděla jste si vlastně sama _ přestaňte být naivní, nebo se s tím smiřte a naučte se s tím žít. Toto za Vás nikdo druhý nevyřeší, svůj život máte jen ve svých rukách a jaké si to děláte, takové to máte. Odpovězte si na otázku, zda nemáte na víc, než jen být pro někoho občasným povyražením. Vážně si sama sebe nedokážete více vážit? Potom přijímejte to co Vám dává, užívejte si to a nežádejte víc...Užírat se nemá smysl, problémy jsou od toho, aby se řešily...Ujasněte si tedy v první řadě co vlastně chcete...Můj je to názor, Váš je to život...Hodně štěstí.
Asi už jsem opravdu starý, nějak tomu dneska přestávám rozumět.
Přítel je místo takového lepšího kamaráda někdo, s kým žiju, spím, ale nechci se k němu nějak vázat (ne, opravdu nejsem fanatický zastánce toho, že manželství - tedy papír - a jinak nic) - dřív se tomuto způsobu žití říkalo "žijí spolu na psí knížku".
Místo milenky či jen "holky do postele" (či jinak - česky to psát nebudu - německy to znamená "křivka, zatáčka") - se tomu dneska říká "kamarádství s výhodama" ...
Nebudu krizovat, odsuzovat - nemám to v povaze - taky jsme nebyli "svatí". Co ale nechápu - myslíš, že se musíš až takhle ponižovat? Ok, chápu, pokud nikoho jiného nemáš a aon je ti schopný nabídnout to, co ti vyhovuje (asi to bude ten podle tvých představ kvalitní sex), nedivím se, že toho využíváš. Ale pokud dotyčný toho takhle zneužívá jen ve svůj prospěch, byla bys nadále sama proti sobě, aby ses nechal takhle využívat. Vždycky je něco za něco. A z tohoto normální a rovnocenný vztah nikdy nebude - s tím je nutný, aby ses smířila. Ty bohužel nemáš žádné (ani morální - doba, kdy se s někým vyspat byl morální závazek na celý další život, je už dávno pryč) právo ho nějak omezovat (nechodíte spolu, jen spolu spíte). Smiř se s tím.
Vím, je těžké si říct "raději teď chvíli žádný sex než se nechat takhle využívat" , ale asi ti pro tvůj další pohodový život nic jiného nezbyde. Važ si sama sebe. Máš snad zapotřebí se někomu takhle vnucovat? Určitě ne. Teď možná někdo odsoudí, co napíšu, ale pochopil bych že spolu prostě jen spíte (jo, to je ta výhoda toho kamarádství - kamarádi si taky vycházejí vstříc), kdyby se on k tobě choval normálně. Tohle o čem ty píšeš, že mezi vámi je, už ale není o kamarádství ( a ani o tom s výhodama).
Hlavu vzhůru a drž se.
Vykašli se na něj a pokud jsi z Plzeňského Kraje tak si tě rád převezmu a budu si tě vážit
Já jsem moc hodnej a můžu říct že jsem i hezkej kluk a taky nechápu třeba proč nemám slečnu ... přitom nejsem namyšlený a ani hajzl, mám prostě asi smůlu
Jestli chceš dej sem na sebe třeba email a můžeme si o tom ještě promluvit
dobrýýýý tomangel..
Chová se k tobě ten tvuj kamarad s vyhodama teda pěkně ošklivě... Jen tě využívá, když to řeknu tak hnusně, aby si vrzl... Takových chlapů je poslední dobou víc a víc. Nebudu radit zapomeň na něj, protože sama vím, že to nejde.. Jen mít pevnou vůli,vydržet a odolat. Hodně štígra.
Nechápu vás. Nechováte se vůbec dospěle! Seberte slečno sebevědomí. To kamarádství s výhodami si umím představit.
Více věřím tomu, co se mi v životě osvědčilo ve většinové společnosti chlapců:
Měla jsem ráda všechny a přitom žádného. Byla jsem pro ně bohyně.
Ty co měly rády jen jednoho zůstaly samy a bez úcty.
Chlap je lovec a potřebuje dobývat, ne být dobýván. Laciného zboží si nikdo neváží! To platilo a platí po staletí.
Já v tom nic zmateného nevidím. Dala jste se na "kamarádství s výhodami", sklízíte důsledky.
Nevážíte-li si sama sebe (alespoň tak to z dotazu vyznívá), nemůžete se divit, že se k Vám "kamarád s výhodami" chová právě takhle. Sama jste mu k tomu dala právo a vlastně i návod.
Uvědomte si, že nejde o žádný vztah, že od "kamaráda s výhodami" nemůžete nic očekávat, a že nemáte právo kamarádovi vyčítat to, co jste mu svým jednáním sama nabídla.
___ Neberte mou odpověď jako kritiku. Jenom byste si měla uvědomit, že kamaráda k popisovanému jednání sama vybízíte.
Nedá mi to, se k tomuto tématu nevrátit.
Být kamarádkou s výhodami je sice v dnešní době módní termín, ale od starověku se tomu říkalo různě a jinak.
Každopádně hodně hanlivě.
Snad si nemyslíte, že slušný kluk by si začal vážnou známost s kamarádkou s výhodami. Asi jste ani v této pozici jeho představy neuspokojila. Proto šel o "dům" dál. Rychle se vzpamatujte, než si pokazíte celý zbytek života.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.