Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parfémy - jsou pravé nebo nahrážky?

Od: jarojetu® odpovědí: 3 změna:

Prosím poraďte mi zda parfémy které posílají přes internet, el, nino nebo jiné stránky s parfémy, zda tyto parfémy jsou pravé, bylo mi řečeno, že to jsou nahrážky. díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

2x

jarojetu, jsou to kvalitní parfémy, nejsou to nahrážky . Objednávám už takto roky. Mám několik oblíbených značek parfémů resp. parf. vod a vyjde to levněji než v kamenném obchodu. Jsou naprosto spolehliví a ještě nebyl nikdy žádný problém. Cenově se orientujte zda chcete parfém, parfémovou vodu, toaletní vodu nebo kolínskou.

Pokud obj. pro sebe , stačí mě tzv. tester, přijde v obyčejné krabičce. Mě to nevadí, stejně ji vyhodím a vyjde to cca o 100 levněji. Jestliže to mám jako dárek, tak samozřejmě tester neberu *smich*. Nebojte se toho a zkuste si nakoupit. Karina

lidus*
hodnocení

0x

To přece poznáte už podle ceny a pak také zda je to toaletní voda parfemovaná, nebo parfém. Kvalitní parfém to je min.1000 kč za 30ml.(podle mé zkušenosti). Objednávám přes net Lacoste pur feme a za 1000kč 90ml. nečekám, že je to parfém-je to ED toilet, přesto jsem spokojená.

hodnocení

0x

v kamených prodejnách to nebývá lepší, story o Sephoře je snad už legendární

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]