Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte mi zda parfémy které posílají přes internet, el, nino nebo jiné stránky s parfémy, zda tyto parfémy jsou pravé, bylo mi řečeno, že to jsou nahrážky. díky.
jarojetu, jsou to kvalitní parfémy, nejsou to nahrážky . Objednávám už takto roky. Mám několik oblíbených značek parfémů resp. parf. vod a vyjde to levněji než v kamenném obchodu. Jsou naprosto spolehliví a ještě nebyl nikdy žádný problém. Cenově se orientujte zda chcete parfém, parfémovou vodu, toaletní vodu nebo kolínskou.
Pokud obj. pro sebe , stačí mě tzv. tester, přijde v obyčejné krabičce. Mě to nevadí, stejně ji vyhodím a vyjde to cca o 100 levněji. Jestliže to mám jako dárek, tak samozřejmě tester neberu . Nebojte se toho a zkuste si nakoupit. Karina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.