Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěřím mu - co mám dělat?

Od: pavla74* odpovědí: 12 změna:

Mám přítele s kterým žiju 1rok a půl a během té doby jsem zjistila,že mi důležité věci tají a lže mi do očí...Má důvěra k němu není...A ted´to vyvrcholilo tím,že jsme byli u mojí matky a ztratily se jí 2zlaté prstýnky...podezřívá jeho poněvadž i dřív se jí ztratily peníze...On samozřejmě zapírá a cítí se ukřivděn...Co mám dělat když mu já sama už nevěřím...?Porad´te mi...

doplněno 12.07.10 23:06:

Tak místo diskuze se opil a pak to chtěl řešit...Já jsem odhodlaná to ukončit a hold budu válčit sama s dětma...Naštěstí nemám děti s ním...Moc všem děkuji za odpovědi...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Bohužel, některé věci se samy neléčí a nelepší. Ani nedůvěra, ani lhaní. Bude hůř, líp už bylo. Pokud nedostatky přítele už dnes nechcete tolerovat, pak pryč od něj dnes. Asi by vás tato volba stejně neminula, akorát by to bylo dražší a bolestnější...

lidka*
hodnocení

1x

Tady je opravdu každá rada drahá. Důležité jsou vaše zkušenosti. U matky - samozřejmě záleží na věku - to může být i špatná paměť. Ještě když jsem pracovala na úřadě, tak jsem nejednou řešila se staršími lidmi problémy na toto téma. Kradly jim např. i vlastní děti, no to byly historky. A byla jsem celkem přesvědčená, že to tak není, protože jsem celkem dobře znala obě strany. Někdy to může být špatná paměť a někdy i počínající psychické problémy. Ale to nechci tvrdit, že to je tak u vaší matky - to v žádném případě. Jenom to uvádím jako příklad, že je potřeba postupovat opatrně. *tuc* Ovšem jestli jste vy k němu ztratila důvěru, potom bych asi neváhala tento vztah ukončit. Bez důvěry by to stejně nafungovalo tak, jak má. *stop*Je ještě otázka, zda vám důležité věci zatajil a nebo o nich prostě jenom nemluvil. Ale evidentní lež u podstatné věci - to už je skutečně problém. :(

raadek*
hodnocení

0x
Budto se smirit s tim jaky je nebo se s nim rozejit. Takovych jako on beha po svete znacne mnozstvi a presto se najdou partneri, kteri jsou schopni s nimi žít. Ja osobne bych volil druhou alternativu. R.

hodnocení

0x

Pavli, proč se ptáš, co máš dělat, když to sama nejlépe víš. ;) Já se ale zeptám tebe. Toto dělá, když o nic nejde. A představ si, že budete v nějaké tíživé situaci. Ty a děti. Budeš mít co dělat a řešit to a uživit děti. Pomůže ti? A opravdu si myslíš, že se na muže budeš moci spolehnout? Věřit mu? Že to bude dobrý manžel a otec tvých dětí? A nebudeš muset řešit a pomáhat ještě ty jemu? *andel* Neblázni!

8976*
hodnocení

0x

pryč od něj...

nero*

Bič a pryč *bum*

amlim*
hodnocení

0x

Jestli jste k příteli ztratila důvěru...tak to je asi potřeba vyříkat,ne vyčítat. Co vás spojuje, to víte nejlépe sama.Žena když miluje, tak mnohdy má růžové brýle a ještě přivřené oči.S těmi prstýnky a penězi, pokud jste ho nepřistihla, tak mu to nedokážete. Asi bych si dávala pozor a podle toho bych se zachovala. Já jsem radikál -pokud bych měla jasno, tak bych to ukončila.

hodnocení

0x

Podstatná indície je , že jste ztratila důvěru a to je pro vztah hodně důležité a zásadní. Pokud lže a vi to víte, je lepší si chvilku pobrečet a ukonči toto soužití, které přestává mít perspektivu. Za chvíli by mohlo dojít i závažnějším problémům, ale rozhodnutí je samozřjmě na vás. Hodně štěstí.

lucinkaf*
12.07.10 14:20
hodnocení

0x

zdrhat...

marenka*
hodnocení

0x

Ukončete to, dokud nemáte děťátko. *houpy* Až budete mít společnou domácnost, bude vám lhát v příjmech a výdajích, v nevěrách, ve všem. Jste spolu rok a půl, po roce většinou vyprchá chemie zamilovanosti a člověk je takový, jaký doopravdy je. Bývalý manžel byl první rok anděl, div mě na rukou nenosil a pak začalo peklo. Pryč od něj, bolest z rozchodu přebolí, ani nebudete vědět jak. Za pár let by to mohlo být horší. ;)

patronka*
hodnocení

0x

Ne nadarmo se říká, že kdo lže, ten krade.Jenže když s tím člověk dřív nepřišel do styku, nemůže tomu uvěřit.Já na to přišla, až když bylo na cestě druhé dítě.Sice jsem to vydržela 25 let (do jeho smrti), ale podařilo se mi vypěstovat si na lži jakýsi šestý smysl a málokdy mne pak dokázal oklamat a to někdy šlo o naprosto zásadní věci.Znamenalo to ale, ostražitost po celý společný život.Pokud si troufáte... je to hoňka.

jita*
hodnocení

0x

Pokud mu nevěříte a jste si jistá že lže a krade tak ruce od něho pryč.Jinak vše už tady bylo psáno,za pár let by jste na tom byla mnohen hůř.Pokud si dovolí něco odcizit přímo vaší matce tak nestojí za nic.Přeji hezký den a hodně sil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]