Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Depo provera antikoncepce - jak to máte s krvácením?

Od: anickaprochazko odpovědí: 0
Dobrý den, dnes jsem si nechala píchnout podruhé depo proveru, a měla bych dotaz. Šla jsem na první,, dávku,, před cca třemi měsíci a bylo to třetí den menstruace, pak menstruace pokračovala a chvíli (cca měsíc) mě docela obtěžovalo špinění, pak ale dva měsíce klid. Jak je to teď s další dávkou a krvácením? Dříve jsem užívala léky a menstruaci jsem měla pravidelně každý měsíc. Tak jen chci vědět, jak to mají ti, co si také nechávají dávat injekci depo jako antikoncepci. Je mi jasné že to můžu mít trošičku jinak, ale jen abych věděla.
A jinak ještě jedna otázka, jsem chráněna i těsně před nebo po píchnutí další injekce? Např když mi to doktorka dnes Pichla, tak třeba jestli jsem byla chráněna i včera a budu i zítra. Po první dávce jsme s přítelem radši čekali týden, jen nevím, je to nutné?
Doktorka mě vzala po ordinančnich hodinách, na poslední chvíli, tak jsem se na to nějak zapomněla zeptat, oni už mají dovolenou. Díkyy, za tipy, zkušenosti a rady. :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]