Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dceřina rodina miluje laskonky. Tak jsem se rozhodla je podpořit. Laskonky jsem koupila, nejsem zručný pekař.
Jaký krém ale do nich? Chtěla bych takový ten s mletými vlašskými ořechy, co bývá v kupovaných laskonkách.
Jenže: na netu je plno receptů a v 90% z nich jsou bílky šlehané v páře, vychlazené, přidané do krému. Bílků sice mám spoustu, ale nechce se mi to šlehat v páře, ráda bych nějaký obyčejný ne pracný krém, kde se našlehá máslo, cukr a ty ořechy. Případně nastavit pudinkem, nebo ne? S tím vařeným sněhem se mi to zdá opravdu zbytečně pracné. /na to, že zeť to pak do sebe naskládá během 10 minut!:D/.
Jaký krém děláte do laskonek vy? Děkuji za rady a přeji všem krásné Vánoce. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.