Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomocné tabletky na otěhotnění?

Od: lucia* odpovědí: 8 změna:

ahoj,snazim se otehotnet...uz pres rok...ale porad nic..a oba jsme v poradku,

chtela jsem se zeptat jestli existuji nejake pomocne tabletky,ktere pomahaji vajicku k oplodneni spermatem...

prosimvas,poradte mi.dekuji Lucia

Pomocné tabletky na otěhotnění?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, nic takového není. Zbývá jen odborné vyšetření lékařem případně pomoc nás chlapů z Poraďte :)

miljan*

Není to Apríl? To není možné. :P*houpy*

moxa*

Co není možné? Že se někdo na tohle ptá? Nebo, že k tomu dá fotku 20 x 30? *smich* Já se divím, že po tom, co jste tedy absolvovali všechna vyšetření (když víte, že jste zdraví), tak že vám neporadili doktoři, jak na to, a ptáte se laiků na netu?

slonbonjohn*
01.04.09 22:14
hodnocení

0x

Uf!

lm®
hodnocení

0x

Může to být i psychický problém.Když něco moc chcete,jako na potvoru to ne a nejde.Jsou známy případy,kdy rodiče už přestali doufat ve vlastní dítě,adoptovali z dětského domova a ejhle vlastní na sebe nenechalo dlouho čekat.Prostě méně se snažit ,oprostit se od myšlenek na to jediné.Je mi jasné,že se to mnohem snáze napíše než realizuje ,ale zkuste to.

Jste krásná,mladá holka.Vše máte teprve před sebou.Jestli bude mimčo teď nebo za půl roku je přece jedno.Duševní pohodu budete potřebovat i v období těhotenství.Věřím,že Vaše krásná kukadla brzo bude mít nějaký malý sladký uzlíček v kočárku.Hlavu vzhůru Luci.

Lenka

doplněno 02.04.09 09:41:

Ještě k těm tabletám,existují hormonální léky podporující ovulaci.Ale počkala bych s tím,dost často se po léčbě jimi rodí dvoj a vícerčata.*klik**uspech*Jsou pouze na předpis od lékaře.

blanca*
hodnocení

0x

Prý je dobrá nějaká změna, třeba zajet někam na dovču. Kamarádka se taky dlouho snažili a pak jeli na 14 dnů do zahraničí a zjistila, že je těhotná *houpy* . Zkusit na to nemyslet a nechat to na přírodě. At´ to vyjde *slunce*.

zuzee*
hodnocení

0x

Určitě nějaké prášky jsou. Ale může stačit i hormonální antikoncepce, užíbvat ji půl roku a pak vysadit. Zkuste na to nemyslet, opravdu to může být psychykou.

miljan*

Prášky nepomůžou, jsou potřeba kapky. *houpy*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]