Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,je na trhu nějaká televize s usb 3.0 vstupem?díky za tipy
Dobrý den,mně nešlo o to něco urychlovat,ale problém je v tom že ext.hdd usb 3.0 po připojení do usb vstupu tv se nenačte...hláška z tv "NO USB"
USB je zpětně kompatibilní, viděl bych to spíš na problém velikosti HDD, který neumí TV načíst.
si piš máš recht mám stejný problema v rychlosti usb to není, taky mi nepřečte terovej disk mrzák .-))
To je divné, mělo by to jít. USB 2 a 3 jsou kompatibilní, nedosáhne se jen max. rychlost, která by byla pokud obě zařízení jsou USB 3. Chybu bych hledal někde jinde, podporuje TV hardisky, není jen na USB flash? To je dost častý problém.
doplněno 04.10.11 10:41:Jak píše cinematic, problém může být i ve velikosti disku, já jsem se s tím taky setkal a pomohlo rozdělení disku na více menších částí.
ten můj ext.hdd ma 500 gb,pak mám ještě jeden 320 a ten načte bez problému,takže je možná problém tedy v té velikosti,...a jak prosím rozdělit hdd na více částí?
Dobrý den,tv je LG LG 37LG3000,přehrávač je LG FB 163-s usb vstupem,asi jsem se nevyjádřil přesně,to přehrávač nenačte hdd...
Schválně se podívej na ten HDD kterej to načte, jakej to má formát souborů, jestli NTFS a nebo FAT32 a pak se na to samý podívej u toho co to nenačte. To by taky mohla být příčina neúspěchu.
U mikrosystému FB163 se uvádí, že podporované jsou pouze paměti s formátem FAT (16/32) a množství souborů nesmí překročit 1 000.
Jste si opravdu jist, že zmiňovaný disk nemáte v NTFS?
doplněno 15.10.11 18:20:Teď jsem si všiml, níže uvádíte, že je ve FAT, hmm tak to už mě opravdu nic, kromě té velikosti a případně napájení, nenapadá... asi nezbývá než zkoušet
Možná by mohl být problém v typu zformátování HDD, zkuste tedy naformátovat na FAT32 nebo NTFS, podle toho který TV umožňuje...
To může být ten problém, mě rekordér taky nevezme jakýkoliv disk, některé musím podpořit přídavnými 5 volty.
Ahoj,
měl jsem podobný problém a bohužel musím říci, že se mi nepovedlo vyvrátit, že problém je jen a pouze v USB 3.0 a jeho zpětnou kompatibilitou, což mi potvrdil i výrobce LG.
Testovl jsem dva disky - oba WD o velikosti 2 TB, s externím napájením, s tabulkou NTFS i FAT32.
První s USB 2.0 - vše ok, druhý s USB 3.0 - hláška USB zařízení nepracuje správně, zkontrolujte USB zařízení.
Nepomohlo ani disk připojit přes USB 2.0 prodlužku nebo přes USB Hub a USB 2.0 prodlužku.
Test proběhl na TV LG 47LE5300 a disk jsem byl nucen vrátit.
Řešením pro mne asi bude rámeček s USB 2.0 k TV a interní disk, který do PC zapojím přeys Sata2 - tím dosáhnu požadované rychlosti mezi diskem a PC.
Vasmenx
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.