Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat. Měl jsem zvukovou kartu focusrite Scarlett 2i2 3rd gen a vypadával mi zvuk. Při náročnějších úlohách kdy moje CPU bylo více vytížené tak zvuk prostě vypadl. Teďka jsem si pořídil novou a zase Focusrite Scarlett 2i2 4nd gen ale. (Já dem*nt).. Děje se to samé. Je to tou zvukovou kartou? Nebo driverama? ale ty jsem přeinstalovával několikrát tak nevím.. a vícero lidí na netu s tím má také problémy. Zvukova přitom svítí na pohodu a když si dám feedback aby se slyšel zpět do sluchátek tak to funguje krásně... jen windows prostě mi to vypne.. mám možnost zapojit usb-c přídavné napájení do zvukovky ale to nějak nepomůže.. buffer size mám 44.1khz.. nevím co stím.. prosím pomoc! *brečící smajlík*
Jo a přendání na jinou zvukovou kartu - Komplete Audio 2 funguje úúúúúúúúplně bez problému a krásně. Proč? Proč já.. co jsem komu udělal..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.