Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smart tuya a soumrak (gps)

Od: emmen odpovědí: 0

Tušíte někdo, jak naláduju polohu do Tuya chytré zásuvky? Aby uměla Úsvit a soumrak.

S tou aplikací mi nejde kliknout na ikonu poloha a zapnout soumrak a Úsvit viz obrázek.

Samozřejmě aplikace má povolené polohové služby. Nebo by snad musela mít i ta smart zásuvka GPS? To je blbost ne?

Používáte tuyu někdo? Věří to jen Ergi, myslím že to vyšlo asi na 150 Kč, akorát ty statistiky kilowatt hodin zatím tam mám furt 00, Jde tam nějak vidět spotřeby za den týden měsíc?

ps: Vím, že už softwaru tasmota to lze nastavit ručně přes terminál. HW je nejspíš stejný, minimálně obal je stejný, podobný... Ale Tasmota zase nemá cloud, tedy pro mě na nic.

Smart tuya a soumrak (gps)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]