Nejste přihlášen/a.
Ahoj.Na mem kavovaru se ukazala chyba 09.
To je ze se bojler nenahřal nebo tak nejak.
Zkousel jsem uz snat uz vsechno- novy termistor,bojer napojit natvrdo atd.Bojler je OK ten se nahreje ale termistor se mi nejak nezda i ten original je asi Ok protoze kdyz ho zmerim tak ma cca 100k ohmu coz je podle informaci OK ale jakmile pripojim kavovar do el.site tak hodnoty na termistoru blbnou a to kavovar ani nezapnu jen ho dam do el.site.Dekuji za tipy.ale nejspis bude asi vhaji deska napajeni.
To je ze se bojler nenahřal nebo tak nejak.
Zkousel jsem uz snat uz vsechno- novy termistor,bojer napojit natvrdo atd.Bojler je OK ten se nahreje ale termistor se mi nejak nezda i ten original je asi Ok protoze kdyz ho zmerim tak ma cca 100k ohmu coz je podle informaci OK ale jakmile pripojim kavovar do el.site tak hodnoty na termistoru blbnou a to kavovar ani nezapnu jen ho dam do el.site.Dekuji za tipy.ale nejspis bude asi vhaji deska napajeni.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]