Prosím pomoc: omylem jsem si na Androidu (Tedy lineageOS 17) "Deaktivoval displej"pomocí menu Display-> Advanced Display-> Accessibility Mode-> Screen Curtain (DONT PRESS THAT! - to jsem zjistil až poté z textu na fóru) . Nevěděl jsem, že to udělá to, že displej bude komplet černý, ale třeba sníží konrast podobně jako předchozí volba je na stupně šedé atd.. telefon klasicky funguje. Jak to vrátit zpět? 1. Chtěl bych to udělat bez nutnosti do restartu. Nevím, jestli mám USB/ADB zapnuté. Nevím, kde na homescreen najdu ikonku nastavení. Kromě toho v aplikaci nastavení se mi může ukazovat volitelně "rychlé volby"- takže naslepo to téměř není možné udělat. RADA třikrát klepnout 3 prsty nefunguje (samozřejmě na odemčené i zamčené obrazovce) Na následujícím videu někoho jiného je ukázané, o co jde. (Jde o záznam obrazovky, takže tam samozřejmě není vidět, že obraz zčerná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.