Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojenie prepínača

Od: slavco31® odpovědí: 0

Potrebujem poradiť so zapojením prepínača na vstavanej elektrickej rúre značky Fagor. Staré zapojenie bolo vadné a pre funkčnosť len premostené a bez funkčnosti jednej špirály. Na obrázku sú zobrazené jednotlivé polohy prepínača 1-8 a jednotlivé zopnutia,ktoré sú zvýraznené a pod každou polohou je písmenom A,B,C,D,E napísané,čo má byť na danej polohe zopnuté. Doteraz sa mi vždy zvýšila jedná špirála,ktorú som nemal kde zapojiť,tak, aby som neprekročil príkon. Špirály pod písmenami A,B,C,E musia byť zapojené len v dvojkombinácii, D je ventilátor na teplovzduch. Budem vďačný za radu na zapojenie, elektrické schéma zapojenia,príp. odkaz naň. Mne sa nepodarilo to dohľadať.

doplněno 04.01.21 13:15:

Už je to vyriešené.

Zapojenie prepínača
Zapojenie prepínača #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]