Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autentifikační aplikace

Od: kozelradek odpovědí: 0
měl menší nehodu s mým iPhonem 7, ve kterým jsem měl všechny mé údaje na přihlášení a dnes po přihlášení do Apple ID na jiném Apple zařízení jsem zjistil, že se mi obnovila jen část mých dat. Nemilé na tom bylo to, že přihlášení na Instagram a na Facebook jsem měl přes aplikaci Google Authenticator a ta po jejím nainstalování z obnovy dat byla továrně nastavena, tudíž já se teď nemůžu přihlásit na žádný účet (Instagram, Messenger, Facebook), který jsem měl vázaný s touhle ověřovací aplikací, jelikož chtějí po mně kód z autentizační aplikace, ale mně se kód nevygeneruje, jelikož mám aplikaci Google Authenticator v tom továrním nastavení.
Byl bych moc rád, kdyby jste mi poradili, jak dále postupovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]