Dobrý večer. Pořídila jsem si před pár měsíci nový mobil Xiaomi redmi note 8t. Používám aplikaci Facebook Messenger, ale v poslední době mi nefungují okénka chatu. Pokud mi někdo napíše, okénko vyskočí a ukáže zprávu, jakoby vše fungovalo, ale po nějaké době, a mám pocit že hlavně když mám zaplých více okének s kontakty, se mi zprávy neukazují. V horní liště mi naskočí upozornění, ale okénka chatu nic. Nevím tím padem, kdo mi napsal, dokud nezapnu samostatnou aplikaci. Jakmile Messenger zapnu, zprávy tam vidím, ale k čemu mi to je, když musím ukončit práci, kterou na telefonu dělám,abych zapla Messenger, když to můžu vidět rychle? V nastavení mám vše nastavené správně a nevím, jestli začaly problémy teprve nedávno, nebo již od obdržení nového telefonu. Prosím o radu, jak chybu spravit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.