Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s přehrávánim DOLBY ATMOS:DTS:X

Od: panpalini odpovědí: 0

Dobrý den mám 4K BLU-RAY přehrávač SONY UBP-X800M2 a když na vložném BD dám zvukovou stopu DOLBY ATMOS ta to přehrávač přehrává jako DOLBY TRUE-HD a to samé když dám zvukovou stopu DTS:X tak to přehrává jako DTS-HD MASTER a přehrávač mám propojení s AV RECEIVEREM ONKIOHT-S3910 který má DOLBY ATMOS/DTS:X a přehrávač je taky podporuje tak chci aby uvedené zvukové stopy DOLBY ATMOS/DTS:X přehrávač přehřávál jako na DOLBY ATMOS/DTS:X a aby je posilal do AV HDMI kabely jsou 2.1 na přehrávači jsem se to pokoušel viřešit sám ale asi jsem to ještě zhoršil protože když na AV dám info tak tam není psané už ani DOLBY TRUE-HD/DTS-HD MASTER ani jiný formát zvolené zvukové stopy pouze kanálové rozložení a jakási zkratka a pořád stejná a na RECEIVERU jsem nedělal nic pouze nastavil repro a anglicky prakticky neumím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]